S-AU VANDUT TOATE APARTAMENTELE DIN PROIECTUL IOSIA-LAPUSULUI!

AM DAT STARTUL NOULUI ANSAMBLU REZIDENTIAL: IOSIA - ONESTILOR!

Ne gasiti si pe facebook:

Despre Constructie

Structura de baza

Structura de baza este monolita formata din cadre din beton armat (stalpi, grinzi).

Acest tip de structura monolita ofera rigiditate deosebita constructiei, pastrand totodata o flexibilitate generala a partiurilor arhitecturale. In interior acest modul constructiv ofera libertate spatiala maxima.

Fundatie

Fundatii izolate cu talpi armate sub stalpi, respectiv continue sub zidurile demisolului, adaptate conditiilor de fundare locale.

Pereti structurali

Beton armat monolit de 30 cm. grosime la demisol, respectiv zidarie din caramida cu goluri verticale la celelalte niveluri.

Planseu general

Beton armat monolit de 15 cm. Grosime.

Acoperis, terasa

Din beton armat, prevazut cu izolatie termica si hidroizolatie.

Scara principala

Podeste din beton armat monolit.

Trepte : beton armat monolit si placat, antiderapant

Peretii din umplutura in prelungirea diafragmelor dintre module

Peretele dintre apartamente se va realiza din caramida tip poroterm de 20 cm. si tencuiala uscata – grosime totala 25 cm.

La demisolul cladirii s-au prevazut parcari pentru autoturisme. La exteriorul cladirii in curtea blocului s-au prevazut parcari dalate, marcate corespunzator pentru fiecare masina.

Termoizolare

Blocul are o constructie termica ideala. Peretii exteriori din zidarie ai apartamentelor sunt placati cu termosistem ce inglobeaza polistiren de minim 12,5 cm.

Tavanul de la parter este si el izolat cu polistiren.

Ferestrele, usile de balcon au rame din PVC cu 5 camere de aer, falt dublu, garnituri de cauciuc si 3 foi de sticla termopan de calitate superioara ( tip LOWE), oferind un coeficient de trecere max. O,9 W/m²K. Aceste ferestre ofera o izolatie termica de 3 ori mai buna decat ferestrele clasice, cunoscute din productia dinainte de 1989.Aceasta calitate este dublata de efectul de protectie termica ( spatiu tampon) al loggiei.

Nu numai in perioada de iarna, dar si in perioada de vara loggia ajuta la realizarea unui climat placut racoros prin efectul de umbrire. Constructia masiva este si ea o garantie a adaptarii cladirii la verile fierbinti din Oradea.

Instalatia electrica

Cuprinde distributia energiei electrice prin conductori de cupru, distributia retelei telefonice, a televiziunii prin cablu si a televiziunii cu circuit inchis.

Blocul este prevazut cu o instalatie de pamantare si paratrasnet eficienta.Iluminarea interioara a spatiilor comune va fi temporizata, iar cea exterioara comandata cu senzori de miscare, reducand consumul de energie electrica.

Instalatia apa-canal

Coloana de apa din ghena va fi construita din polipropilena DN 40 mm.

Coloana de canalizare din ghena va fi din tevi PVC cu garnituri de etansare.

Inainte de intrare in pamant, coloanele vor fi prevazute la parter cu piese de curatire de tip flansa cu surub si garnitura de etansare.

Instalatia de ventilatie

Ventilatia naturala se face prin coloana de ventilare situata in peretele dinspre hol.

Lift

Ascensorul blocului are o cabina de 1,80 X 1,77 m.

Capacitate de transport : 640kg./ 8 persoane, existand cate un ascensor la fiecare scara. Interiorul cabinei va fi metalic cu finisaje superioare. Liftul este deosebit de silentios. Elementele de rulare sunt montate prin garnituri de cauciuc, pentru a reduce transmisia vibratiilor la structura. Usile liftului se deschid automat, prin glisare laterala.